Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
модерно

ЧЕТИРИ ФРИЗУРЕ које ће бити популарне ове зиме: Коју ви бирате (ФОТО)

Погледајте које фризуре ће бити највећи тренд у целом свету током наредних месеци.

1605702573_Depositphotos_33403011_s-2019-1-.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Нова сезона, нови стилови. Поново се враћају они модни трендови који су били популарни седамдесетих и осамдесетих година, а многе жене се томе веома радују.

Иако су поједине познате личности већ (наравно) прошетале неке од ових трендова, Сали Хершбергер - професионална фризерка познатих личности открила је које ће то фризуре у наредних пар месеци бити најпопуларније.

Прочитајте још: Погрешна нега доводи до ЛОШЕ КОСЕ, а решење се крије у само једном кораку

Од боб дужине се не може побећи и ово је дефинитивно најпопуларнија фризура 2020. године, али у зимском издању текстура је оно што је чини посебном и ефектном, те Сали препоручује да ,уколико желите свежији, изглед пронађете добре увијаче за косу или једноставно урадите минивал.

За оне који су фанови дуге косе и током карантина су успели да однегују своје дуге власи, најбоље освежење стиже у знаку такозваних невидљив слојева. Коса се шиша, али спорадично, остављајући неке праменове дужим, а неке мало краћим и дајући на тај начин изгледу и одређену дозу пуноће.

Омиљена фризура из периода деведесетих - степенаста коса Рејчел Грин из серије Пријатељи поново је оживела и може да изгледа заиста сјајно, поготово уколико се фенира са округлом четком.

Прочитајте још: ЗЛАТНА ПРАВИЛА: Како да ваш накит дуже "траје"

Шишке, шишке, шишке - Џенифер Лопез их је популаризовала комбинујући их са дугом косом и подсећајући нас на еру седамдесетих.

Прочитајте још: Хулахопке вам често пуцају? Уз овај ТРИК то се неће више догађати

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas