· · Коментари: 0
зимска мода

Четири тренда ће доминирати на улицама ове зиме: Који ви бирате? (ФОТО)

Многи трендови ће се пресликати у 2022. годину или бар њен почетак.

1639395480_shutterstock_1868620471.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Удобно и враћање старим трендовима били би једни од главних описа моде за годину коју ускоро остављамо иза нас.  Улична мода постигла је ту опуштену елеганцију, једноставност и добре кројеве. Зима календарски још увек није почела, али се напољу забелело, па се питамо коју гардеробу да припремимо за наредни период.

Мода за зиму

Одела

Одела јасног кроја и истог горњег и доњег дела су обележила моду 2021. године. Било да се ради о класичној црној или минималистичкој беж боји, одела су била један од најзапаженијих трендова на улицама ове сезоне. Дизајнери кажу да бирамо широке панталоне и скраћене блејзере.

Прочитајте још: Ово може свака од нас: Пет савета за ЛЕПОТУ славне манекенке Жизел Бундшен

Врећасте панталоне

Поред широких ту су и познате врећасте панталоне. Заборавили су на уске ногавице, а сада идемо још један корак даље, па бирамо још шире ногавице од оних на које смо навикли. Питате се како би ово изгледало? Заправо је све у  балансирању пропорција, паметно бирајте горње делове, нека буду ужи и уживајте у чарима ових панталона.

Високе чизме

Када је у питању обућа, добро познате чизме са већим ђоном дефинитивно су заслужиле своје место у моди хладног времена.

Прочитајте још: Од РЕТРО до МОДЕРНОГ: ЗВОНЦАРЕ су најпопуларнији модел ФАРМЕРКИ! Носите их на најбољи начин (ФОТО)

Боје

Јаке боје нису резервисане само за летње дане, унесите их током зиме и расположење ће полако кренути да се поправља. Бирајте џемпере у розе, жутим, црвеним или плавим нијансама, игајте се одећом колико вам прија јер сада нема неспојивих боја.


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.