Oglas
· · Komentari: 0
zimska moda

Četiri trenda će dominirati na ulicama ove zime: Koji vi birate? (FOTO)

Mnogi trendovi će se preslikati u 2022. godinu ili bar njen početak.

1639395480_shutterstock_1868620471.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Udobno i vraćanje starim trendovima bili bi jedni od glavnih opisa mode za godinu koju uskoro ostavljamo iza nas.  Ulična moda postigla je tu opuštenu eleganciju, jednostavnost i dobre krojeve. Zima kalendarski još uvek nije počela, ali se napolju zabelelo, pa se pitamo koju garderobu da pripremimo za naredni period.

Moda za zimu

Odela

Odela jasnog kroja i istog gornjeg i donjeg dela su obeležila modu 2021. godine. Bilo da se radi o klasičnoj crnoj ili minimalističkoj bež boji, odela su bila jedan od najzapaženijih trendova na ulicama ove sezone. Dizajneri kažu da biramo široke pantalone i skraćene blejzere.

Pročitajte još: Ovo može svaka od nas: Pet saveta za LEPOTU slavne manekenke Žizel Bundšen

Vrećaste pantalone

Pored širokih tu su i poznate vrećaste pantalone. Zaboravili su na uske nogavice, a sada idemo još jedan korak dalje, pa biramo još šire nogavice od onih na koje smo navikli. Pitate se kako bi ovo izgledalo? Zapravo je sve u  balansiranju proporcija, pametno birajte gornje delove, neka budu uži i uživajte u čarima ovih pantalona.

Visoke čizme

Kada je u pitanju obuća, dobro poznate čizme sa većim đonom definitivno su zaslužile svoje mesto u modi hladnog vremena.

Pročitajte još: Od RETRO do MODERNOG: ZVONCARE su najpopularniji model FARMERKI! Nosite ih na najbolji način (FOTO)

Boje

Jake boje nisu rezervisane samo za letnje dane, unesite ih tokom zime i raspoloženje će polako krenuti da se popravlja. Birajte džempere u roze, žutim, crvenim ili plavim nijansama, igajte se odećom koliko vam prija jer sada nema nespojivih boja.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas