Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
чупање обрва

Да ли знате која ПИНЕЦЕТА чему служи: Шпицаста, равна или коса?

У последњих неколико сезона фокус на нашим обрвама је више него икада до сада

1600340144_Depositphotos_227202606_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Постоје пинцете разних облика. Руковање шпицастом пинцетом захтева вештину, али она једина решава ураслих длачица.

Коса пинцета је рецимо боља за доњи део обрва, а равна за горњи.

Има ту још детаља који могу бити пресудни у вашој беаутy рутини, па да их рашчланимо.

Шпицаста пинцета

изгледа помало опасно, а и може бити ако ниси вешта у руковању пинцетом и/или немаш мирну руку. Но ако имаш и знаш шта радиш, ово је идеалан алат који ће ти помоћи да "уловиш" и ишчупаш и најкраћу и најтању длачицу. Ова пинцета је идеална и за чупање ураслих длачица. Ако ти је опсесија кућни наил-арт, помоћи ће ти да на нокат савршено прецизно ставиш ситне кристале и друге украсе.

Савет
Пре чупања обрва ставите пинцету у замрзивач. Хладан материјал умирује, то јест мање иритира кожу. Осим тога, стручњаци саветују да се обрве чупају увече после туширања. Тада су поре отворене, а кожа има ћитаву ноћ да се опорави.

Прочитајте још: Ово су КУЋНЕ МАСКЕ за ПОДРУЧЈЕ око ОЧИЈУ

Још један плус: шпицста пинцета идеална је за стављање и намештање уметних трепавица. Такође, њоме се прецизно могу ишчупати непослушне, предугачке длачице или било која која смета на трепавицама. Наравно, вештачка.

Шпицаста пинцета је идеална за чупање ураслих длака.

Коса пинцета 

Она је класик међу пинцетама. Са њом можеш савршено да дефинишеш доњу контуру обрва. Овај тип пинцете можеш чак користити и за стављање лажних трепавица. 

Фото: Депосит

Равна пинцета

Равна пинцета се углавном не препоручује за обликовање обрва зато што ођедном може да обухвати превише длачица и неједнако почупа обрве. Ипак, оно што је негде мана, другде је предност. Дакле, на местима где треба почупати што више длачица ођедном (на пример на подручју између обрва, на бикини зони...) равна пинцета је идеална. Идеална је за друге длачице на лицу или пак горњи руб обрва.

Равна пинцета се не препоручује за обликовање обрва.

Прочитајте још: Низак или висок - КОЊСКИ РЕП је стоји свима и скида године

Пинцета са врхом који је под углом

За разлику од других пинцета чија два крака су равна, на овој пинцети постоји одређени угао под којим се спајају. Тако настао размак између кракова пинцете омогућава нам да боље видимо које смо длаке ухватили што је посебно корисно ако чупате длаке с тешко доступног подручја као што је оно уз бикини линију или длачице које је тешко видети, кратке или светле.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas