Oglas
· · Komentari: 0
FRIZURA

Nizak ili visok - KONJSKI REP je stoji svima i skida godine

Da biste zadržali mladalački izgled, izgledali drugačije nego uobičajeno, a pritom izbegli "maltretiranje" kose, razna "peglanja" i feniranja, isprobajte ovih dana kako vam stoji konjski rep.

1600155819_repic.jpeg
Foto: Peksel
Oglas

Ali, znajte da nije dovoljno samo da kosu zavežete gumicom.

Možete da proverite da li uz vaš oblik glave i stil više ide visoki, razbarušeni, niski...

Podmlađuje Foto: Peksel

Pročitajte još: Kako pravilno ČEŠLJATI KOSU prema tome da li je RAVNA ili KOVRDžAVA

Za koji god da se opredelite, najpre je potrebno da kosu podelite na više delova. Ostavite pramenove kose sa strane da slobodno padaju, gornji podignite uvis i pri korenu ga natapirajte.

Ostatak, zapravo veći deo vlasi, vežite gumicom.

Ostavite pramenove sa strane...

Potom spustite natapirani deo i pridružite ga vezanom delu. Onda pokupite delove koji su ostali sa strane i takođe ih provucite kroz gumicu ili njihove krajeve obmotajte oko nje, pa zakačite šnalom, odozdo. Ovo je pravilo za pravljenje niskog, ali i razbarušenog konjskog repa.

Zateže kosu i kožu
Konjski rep zateže ne samo kosu nego i kožu, pa automatski čini lice zategnutim. Dakle, vežite kosu i "kinite godine".
Za visoki konjski rep dobro raščešljajte kosu  i natapirajte gornji deo.

U slučaju visokog bitno je da dobro raščešljate kosu. Samo gornji deo malo natapirajte odozdo da bi kosa dobila na volumenu, pa odozgo nežno provucite češalj. Ovaj rep ne trpi razbarušenost ukoliko želite da bude prikladan za matursku proslavu.

Pročitajte još: Pojavljuju vam se SEDE: Šta će se dogoditi ukoliko ih POČUPATE

U svim slučajevima, međutim, možete da dodate i nekoliko klasičnih šnalica, koje će vam podariti retro izgled.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas