Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Два савета шминкерке за младалачки изглед: Ову грешку правимо када наносимо сенку

Старење је неизбежно, али начин на који наносите шминку може вам помоц́и да одржите младалачки тен

1701950974_shutterstock_254403793.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Шминкерка је на друштвеној мрежи Тик Ток поделила своје најбоље савете уз које ће вам тен изгледати младолико.

Ерика Тејлор се одмах осврнула на уобичајену грешку када је у питању наношење сенке за очи.

- Немојте наносити сенку тако што ћете ставити светлу боју свуда. То ће учинити да ваше очи изгледају "прашњаво" и уморно, а сенке се неће држати, већ ће пасти по целом лицу - започиње Ерика и додаје:

- Уместо тога, хајде да направимо места за мало коректора као базу за сенку за очи.

@ерицатаyлор2347 Анти агинг макеуп типс #овер40 #цонцеалерхацк #цонцеалертуториал #цонцеалер #ерицатаyлор #ерицатаyлор2437 #матурескин #цонцеалерформатурескин #цакеyмакеуп #ундереyецреасинг #ундереyецирцлес #фyп #глоссиер ♬ оригинал соунд - Ерица Таyлор

Такође је саветовала пратиоце да користе једну сенку средњег тона уместо више светлих нијанси.

- Једна сенка је боља од 12 погрешних - рекла је Ерика, пише Тхе Сун.

Након што је скренула пажњу на сенку, шминкера је дала савет који се односи на бирање коректора. Она каже да га прво испробате на руци и ако видите да не ствара кору, онда је то онај који вам је потребан.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas