· · Коментари: 0
ТАЈНЕ

ДВОСТРУКИ ТРОКУТ, БАМБИ ПОЗА... Направите ПРОФИ фотографију за Инстаграм уз САВРШЕНЕ ТРИКОВЕ (ФОТО)

У потрази са савршеном сликом потражићемо и одличне локације, аколико у томе могу да помогну ситнице, објасниће вам профи фотограф.

1628145619_foto2.JPG

Али како најбоље изгледати у том окружењу, зна фотограф  Бонние која је своје велико знање одлучила поделити на Инстаграму.

Она тврди да фотогеничност дефинитивно није нешто са чим се човек рађа, већ искључиво нешто што се учи.

На свом профилу управо то и ради - учи људе како да њихова фотографија буде савршена.

Колико је успешна у томе говори чињеница да је прати преко 600.000 људи. Ево неки од савета шта треба, а шта никако радити на фотографији.

Руке НИКАКО уз тело

Руке на фоторафијама никако не смеју биди припијене уз тело. Увек са њима направите неки покрет, тако ћете изгледати елегантније 

Динамика ногу

Одлична фотографија је она на којој изгледаш самоуверено, али добар угао слике и осветљења могу доста помоћи. Када снимаате фотку вани, потрудите се увек пронађете сунчано место.

Фотка ће испасти идеално ако сте у хладу лицем окренутим према светлу.  Такође, фотку ћете направиити динамичнијом тако што ћеш уместо скупљених ногу док седите, поставите једну испред друге.

 

Двоструки трокут

Испоштујте трик "трокута" и фотографија ће учинити идеалном вашу фигуру.

Направите неки покрет

Никако на фотографијама не стојите у ставу мирно. Уколико имате предмет у руци, најбоље је да направите неки покрет с њим, и одвојите га од тела.

Бамби поза

Лето је у јеку и фотографије са егзотичних дестинација преплавиле су друштвене мреже. Да на њима изгледате савршено, испоштујте "бамби" позу и никако не седите прекрштених ногу поред воде, иако то већина чини, а заправо је велика фото грешка.

Ево још пар савета:

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.