· · Komentari: 0
TAJNE

DVOSTRUKI TROKUT, BAMBI POZA... Napravite PROFI fotografiju za Instagram uz SAVRŠENE TRIKOVE (FOTO)

U potrazi sa savršenom slikom potražićemo i odlične lokacije, akoliko u tome mogu da pomognu sitnice, objasniće vam profi fotograf.

1628145619_foto2.JPG

Ali kako najbolje izgledati u tom okruženju, zna fotograf  Bonnie koja je svoje veliko znanje odlučila podeliti na Instagramu.

Ona tvrdi da fotogeničnost definitivno nije nešto sa čim se čovek rađa, već isključivo nešto što se uči.

Na svom profilu upravo to i radi - uči ljude kako da njihova fotografija bude savršena.

Koliko je uspešna u tome govori činjenica da je prati preko 600.000 ljudi. Evo neki od saveta šta treba, a šta nikako raditi na fotografiji.

Ruke NIKAKO uz telo

Ruke na fotorafijama nikako ne smeju bidi pripijene uz telo. Uvek sa njima napravite neki pokret, tako ćete izgledati elegantnije 

Dinamika nogu

Odlična fotografija je ona na kojoj izgledaš samouvereno, ali dobar ugao slike i osvetljenja mogu dosta pomoći. Kada snimaate fotku vani, potrudite se uvek pronađete sunčano mesto.

Fotka će ispasti idealno ako ste u hladu licem okrenutim prema svetlu.  Takođe, fotku ćete napraviiti dinamičnijom tako što ćeš umesto skupljenih nogu dok sedite, postavite jednu ispred druge.

 

Dvostruki trokut

Ispoštujte trik "trokuta" i fotografija će učiniti idealnom vašu figuru.

Napravite neki pokret

Nikako na fotografijama ne stojite u stavu mirno. Ukoliko imate predmet u ruci, najbolje je da napravite neki pokret s njim, i odvojite ga od tela.

Bambi poza

Leto je u jeku i fotografije sa egzotičnih destinacija preplavile su društvene mreže. Da na njima izgledate savršeno, ispoštujte "bambi" pozu i nikako ne sedite prekrštenih nogu pored vode, iako to većina čini, a zapravo je velika foto greška.

Evo još par saveta:

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.