· · Коментари: 0

ФЕЈСЛИФТИНГ помоћу ШМИНКЕ: Подмладите себе уз помоћ овог једноставног ТРИКА! (ВИДЕО)

У последње време виђамо гомилу снимака на друштвеним мрежама о томе како да нанесете шминку да би ваше лице изгледало "подигнутије". А са овом техником, схватићете и најједноставнији трик може направити огромну разлику.

1649178419_mejkup.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Никол Јохнсон

Део забаве ношења шминке је могућност да се играте и нагласите своје врлине, а сакријете "мане". Ако једног дана пожелите да преувеличате изглед својих усана, мало оловке изнад линије усана може и већ сте створили илузију да су вам усне напумпаније! 

Прочитајте још: Подмладите очи шминком: Најбоље технике шминкања зреле коже

Шминка је вредан алат, који нуди бескрајне начине да побољшате лепоту и нагласите најбоље црте лица и прекријете недостатке. Наравно, ако знате правилно да је користите, јер некад можете створити баш супротан ефекат, ако сене шминкате у складу са оним што је најбоље за ваше лице! 

 Па и поред тога се можемо сусрести са дилемама о нашој лепоти, поготово како старимо и падају нам идеје о неким захватима на памет.  Али, пре него што се одлучите за скупо решење за своју лепоту, можда постоји приступачна и једноставнија алртернатива! 

Наиме, ако желите да подмладите и затегнете своје лице, односно урадите "фејслифтинг", то можете урадити помоћу овог једноставног трика: 

Као што видите, лева страна лица изгледа затегнутије после само једног минута и три потеза четкице!  Шта год да је ваш циљ, увек постоји једноставан алат за улепшавање који функционише, било да се ради о стварању живописних очију оловком за очи, привлачењу пажње на пуније усне оловком за усне или фејслифтингом помоћу три лака потеза! 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.