Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
коса

Фризуре због којих изгледамо старије: Шта фризери не могу да препоруче?

Правилна и редовна нега је први услов да коса изгледа лепо. Следећи корак је добро ошишана коса, а тек онда долази подмлађивање.

1640547220_Depositphotos_35321837_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Позната британска фризерка Карин Џексон саветује како да уз помоћ косе освежите изглед.

Како да нас коса учини млађим?

Нежнији тонови, али избегавајте једноличну боју

Кључна ствар је да седе не прекривате само једном нијансом од корена до врхова - једнолична боја престаје прегруба. Зато је боље да уложите у доброг колористу који ће вам урадити праменове или балејаж у неколико тонова.

Бакарни сјај? Не никако

Понекад коса, без обзира на боју којом је бојимо, задржава свој црвени пигмент, а то је посебно лоше изгледа код фарбаних плавуша. 

Прочитајте још: НЕОН СЕНКЕ су нови тренд: Технике шминкања уз које ћете да блистате

"Жене често не знају која нијанса им добро стоји. Мала промена у нијанси боје може исте секунде 'скинути' неколико година. Да би ти боја остала у палети хладних, а не 'спржених' боја било би добро употребљавати шампон за те тонове", наводи позната фризерка.

Немојте рећи "не" седој коси

Многе жене сматрају да им седа коса додаје 10 година, али чувена британска фризерка се не слаже. По њеном мишљењу, негована седа коса може бити занимљива и привлачна, али је важно је користити специјалне препарате и преливе, сребрне са сјајем који ће косу нагласити.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas