· · Коментари: 0
шминка

Грешке у шминкању које чине да изгледамо старије: Рутина наношења руменила коју треба да мењамо (ВИДЕО)

Шминка може много тога да промени на нашем лицу

1662971888_pexels-magda-ehlers-1383537.jpg
Фото: Пеxелс

Последња ствар коју желимо када се шминкамо је да на крају изгледамо старије него што јесмо, а погрешан начин шминкања лако до тога може да доведе.

Корисница друштвене мреже Тик Ток и стручњак за негу открила је које грешке доводе до овога и шта тачно треба да избегавамо.

Прочитајте још: Помоћу ових ПЕТ намирница које сигурно имате у кухињи, избрисаћете БОРЕ као гумицом

Аста је рекла да је прва грешка погрешан облик обрва, због чега нам очи изгледају уморно и спуштено. Њен професионални савет је да не повлачите обрву доле, као да и да не треба да буду превише тамне.

Затим се фокусирала на очи. Истиче да ајлајнер који је предебео или прекратак такође може да учини да ваше око изгледа много мање. Прави начин да то урадите је да нанесете тању линију која иде ка горе ка спољашњем углу ока. 

@макеупбyаста Ис тхис агинг yоу?🙈wатцх тил тхе енд то сее хоw то фиx тхис🤓 #макеуповер40 #макеуповер30 #макеупмистакес #макеупматурескин иб @ерицатаyлор2347 ♬ Дон'т Бе со Схy (Филатов & Карас Ремиx) - Иманy

Трећа ставка односила се на начин наношења руменила. Наиме, испоставило се да су неке навике заправо погрешне.

-  Треба да избегавате наношење руменила на јабучице образа када се смејете, јер би могло да изгледа другачије када се не смејете - саветује она.

Аста је рекла да је прави метод наношење бронзера и руменила више на јагодицама да би се направио ефекат подизања.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.