Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕТАЉИ

Извуците ову СИТНИЦУ из ташне и изгледаћете ЕЛЕГАНТНО у тренутку (ВИДЕО)

Постоји безброј начина на који марама може да се веже, а ми препоручујемо најједноставије.

1601381441_domingGLAVNA.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Dominique Sachse
Oglas

Нагло је захладило или је почела је киша - марама је најкориснији додатни део гардеробе која дами може да помогне. Марама је и најважнији аксесоар који најлакше обичну гардеробу претвара у елегантну.

Фото: Youtube/ screenshot  Dominique Sachse

Прочитајте још: Вратите се у 80-те: БАНАНА КОПЧА опет краси дуге косе и даје винтиџ ефекат (ФОТО)

1. Уз мајицу

Мараму преклопите у троугао и крајеве обмотајте око главе, а шпиц оставите на врату. Крајеве на врату вежите, два пута да се не би развезала. Ово је одличан начин да се марама носи уз једнобојну мајицу. Мараму увуците у мајицу и обуците сако.

Марама освежи једнобојну блузу или мајицу.

2. Уз мајицу на бретеле

Кошуљу пресавијте у троугао и огрните се њоме, па крајеве вежите при врху и покушајте да направите цвет од крајева мараме. Део са чворићима искривите мало у страну, а рамена оставите покривеним.

Фото: Youtube/ screenshot  Dominique Sachse
Покријте рамена уз помоћ мараме.

Прочитајте још: Прекопајте по подруму и тавану или ТРК ПО СВОЈ ПАР! Ове ПАТИКЕ морате понети ове јесени

3. Увече, као јакна

Са обе стране вежите чвориће. У једнан прорез провуците једну, а кроз други другу руку и добићете мали болеро.

Марама може да се претвори у болеро!
Фото: Youtube/ screenshot  Dominique Sachse

4. Као огрлица

Пресавите мараму у троугао, па поново у још један, мањи троугао. Затим ћишак полако пресавијајте како би направи дугачак шал. На крају мараму вежите око врата.

Прочитајте још: Уз ових 5 ЈЕДНОСТАВНИХ САВЕТА изгледаћете сређено и када НЕМАТЕ ВРЕМЕНА за спремање

5. Уз сако или јакну

Пресавијте мараму у троугао и слободан троугао полако пресавијајте ка ширем делу да би добили дугачак шал.

На овакав начин пресавијена марама може да изиграва и каиш на једнобојним панталонама. Овако везана марама може да украси и једнобојну ташну, али и да послужи као трака за шешир.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas