Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА ЛИЦА

Један рецепт за ТАМНЕ ПОДОЧЊАКЕ који ће вам олакшати живот

Тамни подочњаци су последица стреса и умора који обележавају радне дане...

1644016317_ice-g8368b0b5d_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Тамни кругови испод очију, који не нестају чак ни када се одморимо за викенд заправо су последица хроничног умора и стреса, али посебно дуготрајног рада и гледања у екране компјутера. Потенцијално решење су естетеске корекције код дерматолога и козметичара, које коштају и до неколико стотина евра за само један третман.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Уместо тога, окренимо се природи и традиционалним рецептима са лековитим биљем.

Састојци за препарат:

  • пола кашике кадуље, камилице и першуна
  • 200 милилитара кипуће воде
  • калуп за лед

Припрема препарата за подочњаке:

Прелити биље са 200 милилитара кипуће воде. Оставити поклопљено 2 сата. Сипати теност заједно са биљем у калупе за лед и ставити у замрзивач.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Ујутро и увече нежно “брисати” предео око очију са оваквом коцкицом. Да би се упило у кожу, не умивајте се и не бришите лице.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Одмах након третирања, подочњаци ће се чинити још тамнији због чињенице да кожа црвени од хладноће. Али, за пар минута све се враћа у нормалу. Неколико дана будите истрајни при овом третману и врло брзо ћете заборавити на коректоре за прекривање подочњака!

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas