Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како безболно уклонити трагове воска након депилације? Придржавајте се ових савета како не бисте изиритирали кожу додатно

Безбедно и безболно уклоните остатке воска. Смањите ризик од додатне иритације

1690980225_shutterstock_619562813.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Депилација воском је један од најсигурнијих начина за уклањање нежељених длачица са тела. Ова врста депилације жене све чешће спроводе код куће, а не у салону, што значајно штеди буџет.

Главни недостаци депилације воском су следећи:

  1. након процедуре, мали део воска често остаје на кожи и доноси много непријатности;
  2. тешко је, па чак и готово немогуће опрати восак обичном водом. Осим тога, много боли;
  3. ако се комад воска остави на кожи дуже време, она ће престати да дише, а то ће довести до иритације и осипа на телу;
  4. остаци воска се лепе за одећу и доносе непријатност.

Зато морате знати како правилно уклонити восак, и што је најважније, брзо и без болова. Ово ће учинити да изгледате привлачно и ослободите непотребне нелагодности.

Како уклонити восак са коже након депилације

По правилу, папирни убруси су укључене у комплет за депилацију воском да се отарасе остатака материјала. Свака марамица је у потпуности импрегнирана посебним уљем које лако уклања остатке воска са ваше коже. Поред тога, помажу у хидратацуху коже и умирују је након поступка депилације.

Ако убруси нису обезбеђене или их немате довољно, онда можете користити друге методе да се решите вишка воска на кожи

користи се обично биљно, маслиново или беби уље. Обичан завој мора бити добро натопљен уљем, а затим једноставно нанети на места где је восак добро фиксиран. У року од једног минута можете безбедно уклонити остатке материјала са коже;
на кожу се наноси масна крема или се њоме импрегнира памучна подлога. Такође ће помоћи да се са лакоћом уклоне остаци воска;
У продавницама постоје посебни производи за уклањање воска. Можете користити лосионе или спрејеве.

Уклањање остатака воска са коже није тешко. Главна ствар је знати неколико једноставних женских трикова.

И после најквалитетнијег воска остају ситни трагови. Морају се одмах уклонити уз помоћ специјалних или народних лекова. У супротном, на кожи се може појавити иритација или осип. А то ће донети много непријатности и непријатности, посебно у топлој сезони, када се више пажње посвећује депилацији.

За депилацију можете користити пене и гелове. Ако међу компонентама постоје омекшивачи, антиинфламаторни и ублажавајући иритацију, онда се такав алат може користити на било ком делу тела, укључујући осетљива подручја као што су пазуси и бикини зона.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas