Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Депилирате се код куће? Козметичарка објашњава како да уклоните длаке без иритација и других проблема - Корисни савети за сваку жену (ВИДЕО)

Избегните урасле длаке и иритирану кожу

1688629959_shutterstock_1795300762.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Козметичарка која је експерт за депилацију бикини зоне, открива да су приликом депилације главни проблем урасле длачице, као и стварање хиперпигментације.

Имани, експерт за депилацију бикини зоне поделила је своје савете за беспрекоран изглед овог лета.

Она наводи да није нимало лако имати глатку бикини зону, као и да постоје ствари које морате да урадите.

Један од њених савета је да престанете да чачкате урасле длаке. Урасла длака је она која је обријана или уклоњена пинцетом и поново ураста у кожу, изазивајуц́и упалу и квржице на кожи.

Уместо да их дирате, требало би да користите топлу облогу да отворите поре и примените третман.

За третман бикини зоне препоручују се производи са гликолном или салицилном киселином, наводи Имани.

@тхереигнлуxе ТХЕ ПРЕТТY КИТТY ЦОАЦХ ХАС ЕНТЕРЕД ТХЕ ЦХАТ! 🎀 #ФастТwитцхЦонтест #вирал #фyп #трендинг #бикинилине #естхетициан #wаxингвидеос #wаx ♬ Лаy Уп - Футуре

Она такође препоручује хемијски пилинг са активним састојцима који помаже у лечењу хиперпигментације.

Имани редовно дели своје савете на ТикТоку, и има велики број пратилаца.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas