Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да изаберете одговарајућу нијансу пудера? Овај трик ће вам помоћи у томе (ВИДЕО)

Позната шминкерка је поделила трик на свом Инстаграм профилу

1657106466_make-up-3408991_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Веома је тешко изабрати праву нијансу пудера који одговара вашој боји коже. Некада нам се деси да у продавници делује као да смо погодили нијансу, а чим дођемо кући и погледамо се, нијанса није одговарајућа. Ствар обично буде још гора када себе погледамо на природном светлу, по сунчаном дану.

Да вам се ове ствари не би дешавале, и да не бисте бацали паре на препарате који вам неће одговарати послушајте овај савет. Популарна америчка шминкерка Роуз Сард је својим пратиоцима на Инстаграму показала овај трик.

 

Довољно је, каже Сард, пустити да се течни пудер у потпуности осуши.

– Не одлучујте се за нијансу пудера све док се потпуно не осуши – објашњава шминкерка у видеу на свом Инстаграму профилу, показујући на свом лицу колика је разлика у нијансама између „мокрих“ и „осушених“ пудера.

– С мат и дуготрајним пудерима дефинитивно морате сачекати како бисте видели њихову коначну боју – додаје она.

Прочитајте још: Без ње никако не смете да кренете на летовање: У коферу морате имати места за ову обућу (ФОТО)

Један од разлога зашто ваља бити стрпљив приликом одабира је што се нијанса промени када се формула осуши, а други је оксидација.

То значи да пигменти у пудеру реагују на одређене спољне факторе, као што су ваздух, пХ киселост коже и природна уља која се налазе на лицу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas