Oglas
· · Komentari: 0

Kako da izaberete odgovarajuću nijansu pudera? Ovaj trik će vam pomoći u tome (VIDEO)

Poznata šminkerka je podelila trik na svom Instagram profilu

1657106466_make-up-3408991_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Veoma je teško izabrati pravu nijansu pudera koji odgovara vašoj boji kože. Nekada nam se desi da u prodavnici deluje kao da smo pogodili nijansu, a čim dođemo kući i pogledamo se, nijansa nije odgovarajuća. Stvar obično bude još gora kada sebe pogledamo na prirodnom svetlu, po sunčanom danu.

Da vam se ove stvari ne bi dešavale, i da ne biste bacali pare na preparate koji vam neće odgovarati poslušajte ovaj savet. Popularna američka šminkerka Rouz Sard je svojim pratiocima na Instagramu pokazala ovaj trik.

 

Dovoljno je, kaže Sard, pustiti da se tečni puder u potpunosti osuši.

– Ne odlučujte se za nijansu pudera sve dok se potpuno ne osuši – objašnjava šminkerka u videu na svom Instagramu profilu, pokazujući na svom licu kolika je razlika u nijansama između „mokrih“ i „osušenih“ pudera.

– S mat i dugotrajnim puderima definitivno morate sačekati kako biste videli njihovu konačnu boju – dodaje ona.

Pročitajte još: Bez nje nikako ne smete da krenete na letovanje: U koferu morate imati mesta za ovu obuću (FOTO)

Jedan od razloga zašto valja biti strpljiv prilikom odabira je što se nijansa promeni kada se formula osuši, a drugi je oksidacija.

To znači da pigmenti u puderu reaguju na određene spoljne faktore, kao što su vazduh, pH kiselost kože i prirodna ulja koja se nalaze na licu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas