Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да вам ПРЕПЛАНУЛИ тен дуже траје? ПЕТ савета који ће вам помоћи у томе

Можете изгледати преплануло и током јесени

1664194550_Foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Препланула кожа је изузетно привлачна у западној култури. Раније је бела пут била оличење аристократије и људи са оваквим теном су бежали од сунца, међутим, данас је ситуација другачија. Тамнији тен се сматра привлачим.

Кожа се константно регенерише и обнавља ћелије, па препланулост не може трајати заувек. Постоји неколико трикова који вам могу помоћи да што дуже задржите боју коју сте добили на мору. 

1. Користите благе купке и млека за тело. Корисне ће вам бити и купке на бази уља, које ће вам помоћи да задржите влажност коже. Можете користити и природна уља као што су кокосово, бадемово или маслиново.

2. Када је у питању лице, у своју рутину уврстите маске од на бази алоје, краставца и хијалуронске киселине.

Прочитајте још: Техника ЧЕШЉАЊА која вас неће чупати: Начин на који држите четку је кључан

3. Потрудите се кад год можете да носите широку одећу, како бисте спречили трење и перутање коже.

4. Уколико се туширате више пуна дневно, препарате за туширање користите само на местима на којима се највише знојите. 

5. Туширајте се млаком водом. На овај начин ћете спречити прекомерно љуштење и исушивање коже. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas