Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Да ли је КАРМИН "преживео"?: Црвени није, али овај јесте (ФОТО)

Враћају се неутрале боје кармина.

1612447563_Depositphotos_380156874_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ова година биће у знаку природног. Природна коса, нокти, неутрална шминка. Једноставност ће бити кључ и прави избор.

Прочитајте још: Шанел каже: Ово ће обележити пролеће/лето 2021. године, спремите се! (ФОТО/ВИДЕО)

"Нуде" кармин изгледаће префињено, а и идеалан је за дневну варијанту, а уз вечерњу увек можете додатно истакнути очи.

Седеф

Код избора неутралног кармина постоји неколико правила јер у супротном можете изгледати уморно. Њабоље је бирати седефасте ружеве. Нијансу између мат и сјајне.

Фото: Депосит

Тонови

Такође обратите пажњу на тен. Ако имате изразито светао тен бирајте "нуде" ружеве са црвеним подтоновима. Тако ћете направити најбољи баланс са својим природним теном. У случају да је ваш тен топлији за вас су наранџастије, бресквасте нијансе.

Прочитајте још: Модни додатак који је збунио многе: Ево како да носите "ОШИШАНИ ЏЕМПЕР" (ФОТО)

Коректор

Беж нијанса усана изгледа једноставно, али како бисте постигли потпуно савршенство, извесне неправилности око усана треба прекрити. Ту ће вам помоћи коректор. Пронађите онај који се скроз стапа са теном које ће прекрити црвенило око усана, уколико постоји.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas