Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Da li je KARMIN "preživeo"?: Crveni nije, ali ovaj jeste (FOTO)

Vraćaju se neutrale boje karmina.

1612447563_Depositphotos_380156874_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ova godina biće u znaku prirodnog. Prirodna kosa, nokti, neutralna šminka. Jednostavnost će biti ključ i pravi izbor.

Pročitajte još: Šanel kaže: Ovo će obeležiti proleće/leto 2021. godine, spremite se! (FOTO/VIDEO)

"Nude" karmin izgledaće prefinjeno, a i idealan je za dnevnu varijantu, a uz večernju uvek možete dodatno istaknuti oči.

Sedef

Kod izbora neutralnog karmina postoji nekoliko pravila jer u suprotnom možete izgledati umorno. NJabolje je birati sedefaste ruževe. Nijansu između mat i sjajne.

Foto: Deposit

Tonovi

Takođe obratite pažnju na ten. Ako imate izrazito svetao ten birajte "nude" ruževe sa crvenim podtonovima. Tako ćete napraviti najbolji balans sa svojim prirodnim tenom. U slučaju da je vaš ten topliji za vas su narandžastije, breskvaste nijanse.

Pročitajte još: Modni dodatak koji je zbunio mnoge: Evo kako da nosite "OŠIŠANI DžEMPER" (FOTO)

Korektor

Bež nijansa usana izgleda jednostavno, ali kako biste postigli potpuno savršenstvo, izvesne nepravilnosti oko usana treba prekriti. Tu će vam pomoći korektor. Pronađite onaj koji se skroz stapa sa tenom koje će prekriti crvenilo oko usana, ukoliko postoji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas