· · Коментари: 0
ДЕЗЕН

Каро НИКАДА не излази из моде, а ове зиме се носе ОВИ одевни предмети

Никада нећете погрешити када купите панталоне или капут са каро дезеном.

1606474990_mantil.png
Фото: Депозитфото

Деценијама je каро дезен присутан на модној сцени, вешто мењајући боје и величине, не излазећи из тренда.

Прочитајте још: Мења три одевна комада: Ово је НАЈПОПУЛАРНИЈА хаљина за зиму! (ФОТО)

Сива Фото: Депозит

Највише га везујемо за јесењи период, када нас укрштање линија које у овом дезену формирају квадрате, уз игру боја, асоцира на преламање и прожимање колорита лишћа и природе.

Црвена и зелена су класик.

Каро је са нама и ове јесени, а позадина на којој се најчешће оцртава је различитих нијанси сиве или боје леда. Величина квадрата варира од једног до другог модела, има их крупних, али и потпуно ситних, у сродним маслинастозеленим или контрастним бојама, попут црвене.

Сиви каро се слаже са свим бојама.

Наравно, постоје одређена одступања у колориту, па, уколико неког јутра пожелите да одећом разбијете сивило дана, нећете погрешити ако се одлучите за каро дезен у веселој, жутој боји.

Прочитајте још: Комад одеће који је савршен за ЗИМСКЕ дане

Са каро дезеном нема грешке Фото: Депозит

Приметићете и да квадратићи често мењају свој положај на истој креацији, па је тако и на мантилу на ком су у горњем делу усправни, а у доњем искошени, правећи неку врсту оптичке илузије.

Уклопите ролку и дужу сукњу.

На исти начин можете се поиграти и ако уклопите ролку и дужу сукњу истог дезена, али са различитим положајима квадрата (усправни наспрам дијагоналних), или једноставно хаљину наборате на струку и тако постигнете "искошеност" линија у доњем делу.

Прочитајте још: Модни савети који ће вам бити од помоћи: Осећајте се лепо у својој кожи

Препоручује се и ношење капута или мантила у истом дезену и боји, док је само горњи део одеће, који иде уз њих, једнобојан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.