Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

Које БОЈЕ ћемо носити ЈЕСЕНИ 2020?

Знамо да лето још увек није готово, само хоћемо да вас на време припремимо за надолазећу јесен и њене нове боје.

1597234846_Depositphotos_18885485_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Сигурно ћете се пронаћи у некој од ових боја, а можда ће и она која вам се не свиђа ове јесени завладати вашим ормарима.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Фото: Депосит

Прочитајте још: Ово су ТРИКОВИ за савршено НАНОШЕЊЕ РУМЕНИЛА: Даће вашем лицу СВЕЖИНУ и лепши изглед

Црвена

Ова боја се често избегава, али немате чега да се плашите носећи црвену. Све нијансе црвене биће радо виђене ове јесени. Помоћи ће вам да разбијете кишне дане и унесете радост.

Розе

Различите нијансе розе појавиле су се као једна од обавезних боја за јесен. Чак и ако нисте тип који воли ову боју можете се наћи у неком њеном тону.

Прочитајте још: ЦВЕТНЕ или са ПОП АРТОМ само је важно да су ШАРЕНЕ!

Фото: Депосит

Тамно плава

 Ове године се враћа и биће на свим одевним комадима. Питање је само за који комад одеће у овој боји ћете се ви одлучити, капут, сукња или џемпер.

Прочитајте још: ИНФЛУЕНСЕРКА саветује како да ошишате ИСПУЦАЛЕ крајеве у ТРИ потеза. Пратиоци РАСПАМЕЋЕНИ! (ВИДЕО)

Сива

Ова боја стоји свима, а са неком јаком бојом у комбинацији са сивом добићете примећен и занимљив изглед. Све панталоне, сакои и џемпери биће посебно попларни ове јесени.

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas