Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Маска ПРОТИВ СТАРЕЊА ПО РЕЦЕПТУ СОФИЈЕ ЛОРЕН: Желатин и још пар састојака до глатке коже

Направите маску сами против бора, по рецепту једне од најлепших жена свих времена

1660119687_profimedia-0379011665.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Софија Лорен италијанска је глумица која се сматра за једну од најлепших жена света. И у деветој деценији они и даље мами уздахе.

Она је на време кренула да негује своју кожу, још у раној младости. Њен рецепт за маску за лице одушевио је многе припаднице лепшег пола. Реч је о комбинацији састојака које имате у кухињи, а које помажу да се успори старење коже, поврати свеж изглед и смањи видљивост бора.

Састојци:

  • желатин
  • маслиново уље
  • млеко
  • мед
  • суво бело вино

Прочитајте још: Жене са БЛИСКОГ ИСТОКА ВЕКОВИМА КОРИСТЕ ОВУ МЕТОДУ: Уклоните длачице без воска и бријача уз помоћ смесе од три састојка (РЕЦЕПТ)

Припрема:

  1. Једну кашичуцу желатина разблажити у 100 мл загрејаног млека како би се желатин боље растворио. Добро промешати, а потом смесу ставити у фрижидер на 6 сати.
  2. Након тога, у смесу додати кашичицу маслиновог уља, меда и белог вина. Добро промешати док се не добије компактна маса.

Маску наносити два пута недељно и оставити да одстоји око 30 минута. Затим исперите млаком водом. Користие је у периоду од два месеца, а потом направите паузу од два месеца.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas