· · Komentari: 0

Žene sa BLISKOG ISTOKA VEKOVIMA KORISTE OVU METODU: Uklonite dlačice bez voska i brijača uz pomoć smese od tri sastojka (RECEPT)

Rešite se dosadnih dlačica na prirodan nain

1659964308_pexels-karolina-grabowska-5240766.jpg
Foto: Pexels

Ova metoda popularna je vekovima na Bliskom istoku, a u poslednje vreme sve se više primenjuje i u Americi.

Svi sastojci koji se koriste za pravljenje smese za uklanjanje dlačica su potpuno prirodni i deluju umirujuće. Ako vam vosak ili brijač iritiraju kožu ili vam je dosadilo da ih koristite, možete isprobati ovaj jednostavan recept.

Brzo se priprema, a posebno je delotvorna kod uklanjanja dlačica na nausnisama. Na bezbolan način, prirodno i bez hemikalija do glatke kože.

Sastojci:

  • 2 kašike meda
  • kašika zobene kaše
  • 2 kašike soka od limuna

Pročitajte još: Jasan znak da previše peremo lice: Manje je više u ovom slučaju

Pripreme:

  1. Sve sastojke pomešajte dok ne dobijete kompaktnu smesu. Potom utrljajte na mesta na licu gde želite da uklonite dlake.
  2. Utrljajte dobijenu masu kružnim pokretima. Ostavite da odstoji 15 minuta.
  3. Nakon toga isperite toplom vodom.

Nakon ovo postupka nanesite hidratantnu kremu kako bi koža ostala negovana. Postupak ponovite 2 do 3 puta nedeljno. U roku od mesec dana dlačice će skoro u potpunosti nestati.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.