· · Коментари: 0
другачије

Мода на послу: Заборавите униформисаност имамо ТРИ идеје за вас

И за посао се можете облачити забавно, модерно и уједно елегантно.

1613041299_Depositphotos_193405322_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Одлазак на посао неким људима изазива поприличан стрес. А ,то води у "роботизацију" јутарњих рутина, тачно знамо када и шта од момента када отворимо очи до изласка из куће. Када бисмо спремању додали бар мало боја и креативности кроз облачење могуће је да би нам било лакше.

Прочитајте још: Бретон или шешир? У фебруару глава не сме да остане ПРАЗНА!

Углавном имамо већ унапред испланиране комбинације одеће које само обучемо и не мислимо, јер важно је да кренемо што пре. Али хајде да застанемо и мало помогнемо себи, бар је то лако променити.

Канцеларијски посао је синоним за униформисаност. Колотечину. Да ли је то тачно?

 Канцеларијски послови воде у униформисаност. Колотечину која се тако годинама понавља. Зимски месеци нам задају посебне муке. Али сваки пут када посегнете за класичним црним панталонама и кошуљом (иако немамо ништа против ове елегантне комбинације) застаните, вратите се корак уназад и поново отворите ормар.

Прво, заборавите црно-белу комбинацију!

Прилагодите трендове канцеларији, не мора све да буде у већ посојећим кодексима, промените их.

Прочитајте још: РОМАНТИЧНИ стајлинг: Стил "Мале жене" је залудео планету!

1. Обновите одело

За почетак одустаните од црно-беле комбинације униформисаности. То је у реду за један дан у току недеље, али за више ипак не. Уместо црне боје одаберите боју вина, лила, а кад баш и нисте за јаке боје, нека беж буде ваша нова црна. Уз беж можете све да комбинујете без много мозгања.

2. Велика кошуља

Већ неколико сезона од њих се не одвајамо. Идеална су замена за уштогљеност узаних кошуља. У овом моделу биће вам удобно, а у исто време изгледаћете модерно. Одаберите један модела панталона са широким ногавицама, увуците своју ширу кошуљу и имате савршену комбинацију за посао.

Прочитајте још: ТВИД поново у моди: Елегантан и софистициран

3. Хаљина миди дужине

Ако нисте љубитељ хаљина на послу размислите још мало. Иако су широке панталоне дошле као добро олакшање од узаних неудобних ногавица, хаљина је и даље ту.

Зашто не купите миди-хаљину, практична је!

Оне миди дужине доживеле су велику популарност када су нам се вратиле прошле године и ту остају. Њихова дужина испод колена и више је него прикладна за посао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.