· · Komentari: 0
drugačije

Moda na poslu: Zaboravite uniformisanost imamo TRI ideje za vas

I za posao se možete oblačiti zabavno, moderno i ujedno elegantno.

1613041299_Depositphotos_193405322_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Odlazak na posao nekim ljudima izaziva popriličan stres. A ,to vodi u "robotizaciju" jutarnjih rutina, tačno znamo kada i šta od momenta kada otvorimo oči do izlaska iz kuće. Kada bismo spremanju dodali bar malo boja i kreativnosti kroz oblačenje moguće je da bi nam bilo lakše.

Pročitajte još: Breton ili šešir? U februaru glava ne sme da ostane PRAZNA!

Uglavnom imamo već unapred isplanirane kombinacije odeće koje samo obučemo i ne mislimo, jer važno je da krenemo što pre. Ali hajde da zastanemo i malo pomognemo sebi, bar je to lako promeniti.

Kancelarijski posao je sinonim za uniformisanost. Kolotečinu. Da li je to tačno?

 Kancelarijski poslovi vode u uniformisanost. Kolotečinu koja se tako godinama ponavlja. Zimski meseci nam zadaju posebne muke. Ali svaki put kada posegnete za klasičnim crnim pantalonama i košuljom (iako nemamo ništa protiv ove elegantne kombinacije) zastanite, vratite se korak unazad i ponovo otvorite ormar.

Prvo, zaboravite crno-belu kombinaciju!

Prilagodite trendove kancelariji, ne mora sve da bude u već posojećim kodeksima, promenite ih.

Pročitajte još: ROMANTIČNI stajling: Stil "Male žene" je zaludeo planetu!

1. Obnovite odelo

Za početak odustanite od crno-bele kombinacije uniformisanosti. To je u redu za jedan dan u toku nedelje, ali za više ipak ne. Umesto crne boje odaberite boju vina, lila, a kad baš i niste za jake boje, neka bež bude vaša nova crna. Uz bež možete sve da kombinujete bez mnogo mozganja.

2. Velika košulja

Već nekoliko sezona od njih se ne odvajamo. Idealna su zamena za uštogljenost uzanih košulja. U ovom modelu biće vam udobno, a u isto vreme izgledaćete moderno. Odaberite jedan modela pantalona sa širokim nogavicama, uvucite svoju širu košulju i imate savršenu kombinaciju za posao.

Pročitajte još: TVID ponovo u modi: Elegantan i sofisticiran

3. Haljina midi dužine

Ako niste ljubitelj haljina na poslu razmislite još malo. Iako su široke pantalone došle kao dobro olakšanje od uzanih neudobnih nogavica, haljina je i dalje tu.

Zašto ne kupite midi-haljinu, praktična je!

One midi dužine doživele su veliku popularnost kada su nam se vratile prošle godine i tu ostaju. NJihova dužina ispod kolena i više je nego prikladna za posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elené (@elene_id)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.