Oglas
· · Komentari: 0
MODA

ROMANTIČNI stajling: Stil "Male žene" je zaludeo planetu!

Svi smo primetili prelepu garderovu glumica u filmu i seriji "Male žene", a mnogima se i dopalo sve što su nosile!

1612095355_karneri.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Da li samo kao detalj ili kada dominiraju celim odevnim predmetom, tek karneri, veći ili manji, neizostavan su deo svake moderne garderobe ove sezone.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Šok u Milanu: Manekeni kao avatari i muškarci u roze kaputima! (VIDEO)

Savršeno pristaju bluzama, ali i haljinama, jaknama, kaputima, čineći ih neobičnim za tili čas. Dugi ogrtači na preklop, čije ivice su kao "obrubljene" karnerima, sa sobom nose dah romantike, dok će vam kožni komplet sa istim detaljima obezbediti smeo i seksepilan izgled.

Dugačke suknje, sakoi, kaiševi...

Što je više slojeva pokriveno karnerima, odeća izgleda bogatije i raskošnije. Tako ćete u haljini ljubičasto-plave boje, sa trostrukim nizom karnera na donjem delu, izgledati poput sirene koja samo što je izronila iz mora.

Pročitajte još: IGLA i DUGME: Ulepšajte zimu čarobnim RUKAVICAMA koje će pokazati da ste kreativne i zanimljive!

Ukoliko se karneri nađu na transparentnim delovima odeće, naglasiće ženstvenost, ali i dodati notu mistike i zavodljivosti. Ako ih vežete u mašnicu na ukrasnom okovratniku, koji, kao poseban detalj, možete da staviti preko odela muškog kroja, skrenućete pažnju na svoju individualnost, istovremeno šaljući poruku da ste nežni, ali i da tačno znate šta hoćete.

Karneri i materijali sa romantičnim dezenima Foto: Depozit

Pročitajte još: ŠTEP, šav i prsluk. Počinju RASPRODAJE ove stvari će biti moderne i naredne zime

Karnerima možete i istaći samo gornji deo haljine ili bluze, tako što će se formirati kitnjasti polukrug od ramena do sredine grudi, ili ih pustiti da stidljivo provire ispod raskopčanog kaputa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas