Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбољи начин да нанесете хајлајтер: Ако сте почетник ово треба да буде први корак

Минимални сјај на лицу увек је добродошао. Чак и они који воле мат изглед, додаће мало сјаја на образима за свежији изглед

1668339769_bbd622ed19883f6f1afc8eeefa9d5393300b2256.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Један од начина да постигнемо сјај на лицу је додавањем хајлајтера. 

Како нанети хајлајтер?

Хајлајтер чини више од само додавања гламурозног сјаја. „Подиже“ ваше црте лица и наглашава одређене делове лица, као што су јагодице. Па и ако се не шминакте, додавање мало сјаја је сигуран начин да побољшате своју природну лепоту.

Постоје технике шминкања које можете да примените да бисте извукли максимум из свог изгледа, а додавање хајлајтера је једна од начина за постизање жељеног сјајног тена.

Прочитајте још: Девојка је пронашла једноставан начин да увије косу: Овај предмет сви имамо код куће (ВИДЕО)

За почетак, шминкери саветују да користите производ на бази креме као неку врсту основног слоја пре него што унесете хајлајтер у праху. Крема пружа природну живост, док прах употпуњује изглед и тен чини сјајнијим. За најбоље наношење хајлајтера, прстима утапкајте кремасти хајлајтер на јагодице.

Грешке приликом наношења хајлајтера

Колико може да буде користан производ, толико може и да нам одмогне уколико не знамо правилно да га нанесемо. Претеривање са хајлајтером и наношењем на погрешна места може да да мастан изглед уместо свежег и блиставог тена.

За почетнике је најбоље да не наносе хајлајтер на било које друге делове лица осим на јагодице и мост носа. Почните са малим потезима, а онда надограђујте изглед како будете вежбали.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas