Oglas
· · Komentari: 0

Devojka je pronašla jednostavan način da uvije kosu: Ovaj predmet svi imamo kod kuće (VIDEO)

Uz malo kreativnosti uspela je da napravi savršene lokne

1667993661_Untitled.jpg
Foto: Tik Tok/printskrin/ kennarwood
Oglas

S obzirom na to da nam se približava sezona praznika i okupljanja idealno je vreme da isprobamo nove frizure. Kovrdžava kosa uvek je bila simbol elegantne frizure, pa su žene konstantno u potrazi za načinima uvijanja kose.

Jedna korisnica Tik Toka otkrila je lak način da uvijete kisu bez korišćenja električnih uređaja koji greju, poput prese i figara. Sve što vam je potrebno su plastične kese. U videu je kosu podelila na dva dela i za svaki zakačila kesu. Zatim je kosu uvijala oko kesa, a onda tako prespavala. Ujutru se probudila sa svrešenim, holivudskim kovrdžama.

Pročitajte još: Uklonite fleke od šminke na jednostavan i jeftin način: Uz pomoć ova dva proizvoda koja svi imamo u domaćinstvima

@kennarwood I was very surprised how much I liked these ones😂 I have the tutorial pinned on how I do this method of heatless curl!! #heatlesscurls #plasticbagcurls #heatlesshair #leggingcurls ♬ Dream Lover - Bobby Darin

- Ovaj put koristimo plastične kese iz prodavnice. Uzela sam dve plastične kese i napunio ih sa još dve da budu malo deblje. Bile su lagane tako da je bilo lako spavati u njima - objasnila je.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas