Oglas
· · Komentari: 0

Najbolji način da nanesete hajlajter: Ako ste početnik ovo treba da bude prvi korak

Minimalni sjaj na licu uvek je dobrodošao. Čak i oni koji vole mat izgled, dodaće malo sjaja na obrazima za svežiji izgled

1668339769_bbd622ed19883f6f1afc8eeefa9d5393300b2256.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Jedan od načina da postignemo sjaj na licu je dodavanjem hajlajtera. 

Kako naneti hajlajter?

Hajlajter čini više od samo dodavanja glamuroznog sjaja. „Podiže“ vaše crte lica i naglašava određene delove lica, kao što su jagodice. Pa i ako se ne šminakte, dodavanje malo sjaja je siguran način da poboljšate svoju prirodnu lepotu.

Postoje tehnike šminkanja koje možete da primenite da biste izvukli maksimum iz svog izgleda, a dodavanje hajlajtera je jedna od načina za postizanje željenog sjajnog tena.

Pročitajte još: Devojka je pronašla jednostavan način da uvije kosu: Ovaj predmet svi imamo kod kuće (VIDEO)

Za početak, šminkeri savetuju da koristite proizvod na bazi kreme kao neku vrstu osnovnog sloja pre nego što unesete hajlajter u prahu. Krema pruža prirodnu živost, dok prah upotpunjuje izgled i ten čini sjajnijim. Za najbolje nanošenje hajlajtera, prstima utapkajte kremasti hajlajter na jagodice.

Greške prilikom nanošenja hajlajtera

Koliko može da bude koristan proizvod, toliko može i da nam odmogne ukoliko ne znamo pravilno da ga nanesemo. Preterivanje sa hajlajterom i nanošenjem na pogrešna mesta može da da mastan izgled umesto svežeg i blistavog tena.

Za početnike je najbolje da ne nanose hajlajter na bilo koje druge delove lica osim na jagodice i most nosa. Počnite sa malim potezima, a onda nadograđujte izgled kako budete vežbali.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas