· · Komentari: 0

Frizer savetuje: Ova frizura će vam dati mlađi izgled, a evo koja tehnika farbanja je idealna ukoliko imate sede

Neke frizure mogu da učine da izgledate mnogo starije nego što zapravo jeste, tako da pažljivo birajte kako ćete da se ošišate

1666252316_hairdresser-g87abc626d_1280.jpg
Foto: Pixabay

Poznati frizer smatra da kada je u pitanju skrivanje bora, finih linija oko očiju i na čelu, najbolja opcija je da dodate nekoliko slojeva napred, kako biste uokvirili lice.

-  Resaste šiške su dobre za sakrivanje bora na čelu i bora smejalica oko očiju. Ipak, svakako bi prvo trebalo da se konsultujete sa frizerom u vezi sa tim da li će takva frizura da odgovara vašoj kosi - savetuje frizer Majkl Daglas za Ekpress.

Pročitajte još: Kosa vam se neće mastiti brzo i imaće volumen: Ovih par jednostavnih saveta će vam pomoći u tome

Kada je u pitanju farbanje kako biste smanjili vidljivost sede kose, postoji nekoliko opcija koje mogu da idu u vašu korist:

- Balajaž je veoma mladalački stil bojenja, ali odličan za pokrivanje sedih - rekao je on. 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.