· · Коментари: 0
шминка

Најчешћа грешка коју жене праве приликом наношења пудера: Само један корак води до саврешног тена (ВИДЕО)

Мала промена у рутни може да донесе много боље резултате

1659030375_pexels-pixabay-354962.jpg
Фото: Пеxелс

Да ли вам се догодило да као резултат наношења пудера добијете то да изгледа као да сте нанели маску? Ово значи да сте нешто урадили погрешно. Један мали трик даће вам беспрекорну покривеност.

Шминкерка је открила да већина прави исту грешку када свакодневно ставља подлогу. Стручњак за лепоту Кејт О’Нил Талберт на ТикТок налогу поделила је како се пудер наноси лоше јер нам је техника наношења погрешна.

Прочитајте још: Како да вам се шминка НЕ ТОПИ током лета: Савети за постојану шминку за време великих врућина

- Узмете пудер, четкицу или сунђер, а онда почиње потез утрљавања на лице - истиче шминкерка као погрешно.

Кејт је рекла да постоји алтернативни метод који ствара беспрекоран завршетак без осећаја маске.

- Уместо да вучем или превлачим пудер преко лица заправо га притискам у кожу - каже она док нежно утапкава пудер.

@катеталбертмуа Нумбер 1 Макеуп Мистаке #макеупфорбегиннерс #фоундатионроутине #цакеyмакеуп #макеуптуториал #еасyмакеуп #еасyмакеуптуториал ♬ оригинал соунд - Кате О'Неал Талберт

Шминкерка је затим истакла да покривеност тада изгледа много боље.

- Погледајте колико боље изгледа покривеност сада. Ово ће вам пружити бољу покривеност, трајање и изгледаће као ваша кожа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.