Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

НАЈКОРИСНИЈИ комад одеће ове сезоне: 5 начина како да га носите! (ФОТО)

Тексас кошуља је обавезна у сваком ормару.

1631095912_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ _ливинг4тодаy
Oglas

Тексас кошуља је највећи савезник на прелазу између две сезоне и то је јадан од најисплативијих комада гардеробе у вашем ормару.

Прочитајте још: Престижна МОДНА КУЋА једном ревијом најавила 5 јесењих трендова одеће! (ФОТО/ВИДЕО)

Представљамо вам списак са разлозима да већ данас набавите тексас кошуљу.

Тексас кошуља је свестрани прелазни комад између годишњих доба

Кошуља од тексаса са дугим рукавима остаје у ормару и носи се током целе године. Можете је лако носити у хладним данима између зиме и пролећа или лета и јесени.

Лепо пристаје карираним панталонама

Да ли сте купили пар карираних панталона ове сезоне, али сада сте у недоумици како да их? У комбинацији са тексас кошуљом ће изгледати одлично. Ова комбинација дозвољава разноврсну обућу - чизме, патике и ципеле. Одлично иде и уз леопард принт.

Иде одлично уз сукњу

Скоро свака врста сукње може добро функционисати са овом ккошуљом. Кошуља од тексаса ствара другачију вибрацију, па је одличан комад за путовање када желите носити исту сукњу на различите начине.

У комбинацији са мајицом

Носите са собом тексас кошуљу на дан када очекујете да ће температуре бити хладне, а затим топле, а затим поново хладне. Можете је навући преко мајице и изгледати сређено и лежерно, у исто време.

Слојеви, слојеви

Ако тражите удобну кошуљу коју ћете носити испод џемпера за додатну топлину и стил, не тражите даље од тексас кошуље у својој гардероби. Лепо повезује изглед. Завијте манжетне преко рукава џемпера и оставите реп кошуље изложен ради додатног стила.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas