Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОЋНО

Престижна МОДНА КУЋА једном ревијом најавила 5 јесењих трендова одеће! (ФОТО/ВИДЕО)

Светски бренд Zimmermann је тренутно једна од најутицајнијих модних кућа, а њихова популарност непрестано расте.

1630588434_Untitled4.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ ZIMMERMANN
Oglas

Недавно смо писали како је наша позната манекенка Софија Милошевић понела комплет ове престижне куће, што говори о томе да су их откриле и домаће звезде.

Прочитајте још: ЛИСТА НАЈБОЉЕ ЈЕСЕЊЕ ОДЕЋЕ: Ових 7 ствари треба да имате у ормару! (ФОТО)

Овог пута вам доносимо извештај са њихове модне ревеје где су представили јесењу колекцију, где су једним ударцем најавили пет трендова за јесен. Испод вам достављамо листу, коју ћете радо желети да испратите.

Звездице су дефинитивно биле највеселији детаљ, који никако нисмо очекивали на ревији високе моде и изгледају сјајно!

1. Крагна

Било да је реч о јесењим хаљинама или џемперима, Zimmermann модели су сагласни у једном, ролка је must have. Осим што ће вам дати софистициран изглед, када крене да дува ветар, добро је имати нешто око врата да се утоплите, зар не?

2. Високи струк

Панталоне и хаљине добијају елегантан изглед уз високи струк. Широки ободи затежу тачно тамо где треба и чине вашу фигуру беспрекорном. Ово је тренд који ћемо радо прихватити. 

3. Звездице

Ово нисмо очекивали. Уместо типичних цветића, кругова и коцкица, модна кућа Zimmermann се определила за звездице. Звучи детињасто, али њихови модели су далеко од тога. Било да су у кобинацији са топлим или хладним браон тоновима, звездице на хаљинама и оделима дају утисак веселе и освежавајуће комбинације.

4. Седамдесете 

На неколико модела смо видели моду седамдесетих, широке сунчане наочаре, звонцаре, широке траке за косу, необични материјали... Ипак, ако је судити по учесталости детаља из седамдесетих, предлажу нам да то буде дозирано, никако није стил који ће се вратити у потпуности. Играјте се детаљима из хипи ере.

5. Ђубретарац

Модел јакне који је пао у заборав се поново враћа и то на велика врата. Како јесење дане прате ветрови и кише, поред тога што желимо да изгледамо стилизовано, морамо и да се утоплимо. Ова јакна најбоље ради тај посао.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas