Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега коже

НАЈНОВИЈЕ ИЗ КОЗМЕТИЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ: Производи који ће заменити оне које смо увек користили

Заборавите на класичне производе које сте увек користили.

1645023127_toner-gec44f3ec5_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Нега коже, посебно коже лица, спада у прироитете лепоте. Недовољно неговано и хидрирано лице не може да "замаскира" никакав мејкап, зато је и ове године као и сваке акценат на одржавању здраве, хидриране и неговане коже.  Али, долази до многих промена, посебно када је састав козметичких производа у питању.

1. Производи за негу коже са значајно умањеним уделом воде

Несумњиво је вода неизоставни састојак сваког козметичког производа који купујемо, али то ће се значајно променити. Наиме, прекомерна потрошња воде не доприноси очувању здраве животне средине. Зато је на делу тренд да се што мање воде користи за прављење разних крема или да се уопште не користи. Уместо воде, многе козметичке куће труде се да користе друге супституте који су у складу са одрживом животном средином.

Фото: пинтерест

2. ЛЕД фототерапијске маске

Ове маске користе ЛЕД светла (црвено и зелено зрачење) како би стимулисале производњу колагена, али и да би кожи подарили глатки, светлији и уједначенији изглед. Овај тренд постаје јако популаран у последње време, нарочито од када су познате  холивудске звезде показале како их можете користити и сами у свом дому. Ускоро ће нам бити доступне и за куповину и кућну употребу.

Фото: пинтерест

3. Креме са заштитом од плавог зрачења

Технологија коју користимо дефинитивно је постала неизоставни део наших живота. Рачунари, мобилни телефони, телевизори - и када спавамо налазе се у нашој близини. Потпуна изолација од њиховог зрачења готово да је немогућа. Они емитују  нову врсту зрачења - плаво зрачење. Без сваке сумње, потражња за кремама које штите и од ове врсте зрачења ће расти, а самим тим и њихова понуда.

Фото: пинтерест

Прочитајте још: Ове намирнице најбоље делују на РАСТ КОСЕ: Шта треба да се нађе на нашем менију?

4. Вишенаменски производи

Све бржи темпо живота утиче на сваку сферу наших живота, па чак и кад је у питању дневна рутина коју посвећујемо нези коже. Све је више производа који имају за циљ да нам уштеде време и труд. Вишенаменски производи попут оних који истовремено пружају заштиту од сунчевог зрачења и користе се као пудер, завладаће мејкап индустријом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas