Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наоми Кембел открила тајну младоликог изгледа у ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ: "Не пијем кафу, користим беби сапун и уље од руже" (ФОТО)

Позната манекенка открила је све тајне свог савршеног изгледа

1670421260_profimedia-0742558635.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Да су године само број, доказ је савршена фигура и кожа Наоми Кембел. Многима изгледа да ова лепотица не стари, а судећи по фотографијама на њеним друштвеним мрежама нико не би помислио да има 52 године.

Шушкало се да се потврдгла неким естетским корекцијама, али манекенка открива да је тајна у редовном неговању коже.

- Увек почињем са кремом за чишц́ење и мало течног сапуна. Такође, користим витамин Ц и уље за лице од руже. Умивам лице и користим пилинг сваки дан. Хидратација је најважнија ствар. Свиђа ми се што моја кожа изгледа хидрирано. Стално користим маске и крему. Када сте под рефлекторима, шминка продире дубоко у поре. Када не радим, покушавам да не носим шминку. Волим само чисту кожу - испричала је једном прилико, па додала како изгледа њена јутарња рутина:

Прочитајте још: БРЗА ПУНЂА у опуштеном стилу, по узору на познате светске звезде: Фризер Ким Кардашијан, показује КАКО (ВИДЕО)

- Прво што урадим када се пробудим пијем топлу воду са лимуном. Никад не пијем кафу: не свиђа ми се мирис. Волим чај. Највише волим биљни. Након тога устајем, одлазим до туша, а затим следец́е пиц́е - једно за имуни систем и једно са алојом - открила је, па објаснила како не користи парфемисане гелове за туширање, већ преферира беби сапуне.

Сматра и да је за здраву и лепу кожу битно да се не користи пуно шминке:

- Ако правилно користите квалитетне препарате, шминка вам неће бити потребна. Природан сјај је здрави сјај коже, а ако користимо мање шминке, она ће боље "дисати", те ће на крају бити смирена, без упалних процеса и сличних неправилности - закључила је.

Ипак, многи корисници друштених мрежа мисле да је убризгавала ботокс будући да се на њеном лицу не примећује ни једна бора.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas