· · Komentari: 0

Naomi Kembel otkrila tajnu mladolikog izgleda u ŠESTOJ DECENIJI: "Ne pijem kafu, koristim bebi sapun i ulje od ruže" (FOTO)

Poznata manekenka otkrila je sve tajne svog savršenog izgleda

1670421260_profimedia-0742558635.jpg
Foto: Profimedia

Da su godine samo broj, dokaz je savršena figura i koža Naomi Kembel. Mnogima izgleda da ova lepotica ne stari, a sudeći po fotografijama na njenim društvenim mrežama niko ne bi pomislio da ima 52 godine.

Šuškalo se da se potvrdgla nekim estetskim korekcijama, ali manekenka otkriva da je tajna u redovnom negovanju kože.

- Uvek počinjem sa kremom za čišćenje i malo tečnog sapuna. Takođe, koristim vitamin C i ulje za lice od ruže. Umivam lice i koristim piling svaki dan. Hidratacija je najvažnija stvar. Sviđa mi se što moja koža izgleda hidrirano. Stalno koristim maske i kremu. Kada ste pod reflektorima, šminka prodire duboko u pore. Kada ne radim, pokušavam da ne nosim šminku. Volim samo čistu kožu - ispričala je jednom priliko, pa dodala kako izgleda njena jutarnja rutina:

Pročitajte još: BRZA PUNĐA u opuštenom stilu, po uzoru na poznate svetske zvezde: Frizer Kim Kardašijan, pokazuje KAKO (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

- Prvo što uradim kada se probudim pijem toplu vodu sa limunom. Nikad ne pijem kafu: ne sviđa mi se miris. Volim čaj. Najviše volim biljni. Nakon toga ustajem, odlazim do tuša, a zatim sledeće piće - jedno za imuni sistem i jedno sa alojom - otkrila je, pa objasnila kako ne koristi parfemisane gelove za tuširanje, već preferira bebi sapune.

Smatra i da je za zdravu i lepu kožu bitno da se ne koristi puno šminke:

- Ako pravilno koristite kvalitetne preparate, šminka vam neće biti potrebna. Prirodan sjaj je zdravi sjaj kože, a ako koristimo manje šminke, ona će bolje "disati", te će na kraju biti smirena, bez upalnih procesa i sličnih nepravilnosti - zaključila je.

Ipak, mnogi korisnici društenih mreža misle da je ubrizgavala botoks budući da se na njenom licu ne primećuje ni jedna bora.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.