Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА ЛИЦА

Направите препарат за чишћење лице који ће вам гарантовати КОЖУ КАО КОД БЕБЕ (РЕЦЕПТ)

Редовна нега лица подразумева свакодневни чишћење пора од масноћа, прљавштине, прашине...

1646003735_woman-g03a33ab06_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Свакодневне активности резултирају накупљеним прљавштинама, прашином и масноћама у порама коже на лицу. Уколико се поре не чисте свакодневно оне се претварахју у митисере, акне и бубуљице што оставља трајне последице на кожи лица.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Уместо редовних одлазака код козметичара и скупих препарата, покушајте са домаћим препаратом који ћете лагано направити и схватити да је ваша кожа имала третман као да сте били код професионалца.

Припрема препарата

Две супене кашике пене за бријање добро промешајте са пола кашичице соде бикарбоне. Прокувајте воду у мањој посуди – око 200 милилитара, и убаците 1 до 2 кашичице сувог цвета камилице. Ставите посуду на сто, главу изнад ње, покријте се пешкиром и парите лице, око 5 до 7 минута.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

На напарено, влажно лице нанесите припремљену смесу од пене за бријање и сода бикарбоне, избегавајући делове око очију. Идите у купатило, отворите славину са врућом водом и под млаз воде ставите мекану четкицу за зубе или специјалну четкицу за лице.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Затим нежно, али динамично, чистите кожу лица. Посебну пажњу посветите носу и челу. Избегавајте део око очију. Исперите водом.

Прочитајте још: Да ли отворено вино има рок трајања? Оволико може да стоји

Овакву процедуру можете примењивати једном недељно.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas