· · Коментари: 0
ШОПИНГ

Никад не идите сами у куповину: Најбоље друштво у ШОПИНГУ је особа чије мишљење цените и која се РАЗУМЕ У МОДУ И СТИЛ

Истина је да жене много више уживају у куповини гардеробе од супротног пола, а ево неколико савета којих би мушкарци требало да се придржавају у шопингу.

1651487082_girl-2581913_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy

Никада не идите у куповину сами. Није паметно да се ослоните на мишљење продавачице, јер је њен циљ да прода сваки комад гардеробе, па ће рећи да вам сјајно стоји све што пробате, иако можда не мисли тако.

Лако може да вас завара и огледало у продавници јер углавном свако у њему изгледа виткије него што јесте, а утисак је често другачији када дођете кући. Било би најбоље да вам друштво у шопингу прави неко чије мишљење цените, ко је искрен, ко се разуме у моду и има стила.

Пхото:Пиxабаy

Такође, избегавајте куповину одеће само зато што је у тренду и држите се онога што вам се свиђа и добро вам стоји. Најбоље би било да научите да изградите лични и ванвременски стил облачења, који ћете повремено освежити новим одевним предметима. Тако ћете уштедети и новац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)

Али не инсистирајте ни на брендовима. Пре него што се одлучите за неки комад одеће, запитајте се да ли бисте га купили да нема лого познатог бренда. На основу одговора, знаћете да ли вам је баш неопходан.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.