· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Награђујете се шопингом? Грешка! Новац усрећује само на ДВА начина

Тренутно незадовољство многи људи покушавају да "излече" шопингом.

1626763957_Depositphotos_62456833_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Али кључно питање је: да ли су после тога срећни или осећају кривицу јер су потрошили новац на нешто што им није потребно?

Прочитајте још: Зоран Миливојевић каже да "Лепа Рада" највише пати када остари, јер се такмичи са девојкама

Ако желите да будете срећни након што потрошите одређену своту новца, ево неколико начина како то можете да постигнете:

Финансирајте своју слободу

Кад имате новац у резерви, можете непланирано да одете на рођендан код блиских рођака или пријатеља ван места у коме живите или једноставно да негде отпутујете на викенд. Трошење искључиво на оно што вам је важно пружа могућност да додатно уштедите новац, али вам даје и слободу да чините оно шта вам је воља.

Прочитајте још: Грузијка у сред короне родила сина у Београду и каже да имамо ЈЕДНУ заједничку особину (ФОТО)

Уложите у лични развој

Бити срећан у животу значи улагати у себе. Можда постоје курсеви који немају много везе са вашом професијом, али могу да вам пруже могућност да у томе уживате. Обогатите свој ум и душу и уложите у себе. Уколико немате довољно новца да се упишете на жељени курс, истражите друге могућности, попут бесплатне едукације на интернету или трибина које вам могу помоћи да проширите знање.

Прославите симболиком

Купите себи нешто посебно, што за вас има одређену симболику, да вас подсети на нешто важно што сте учинили или можда чините, на тренутак велике среће или остварења неког циља.

Прочитајте још: Свако женско пријатељство је у КРИЗИ после 30. године, а онда се деси ЧУДО

Запамтите, новац не усрећује људе, већ потенцијал који он пружа - богатство је у ономе што човек може приуштити новцем. Дакле, новац и срећа су повезани, али само ако човек улаже и троши на оно што га испуњава задовољством.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.