· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

Одговор на питање победнице избора за песму ЕВРОВИЗИЈЕ: Ево која је тајна здраве косе МЕГАН МАРКЛ

Војвоткиња од Сасекса важи за једну од најлепших жена на планети.

1646563906_Megan-Markl.jpg
Фото: Депоситпхотос

Америчка глумица рођена као Рејчел Меган Маркл у жижу јавности дошла је 2018. године када је удајом постала члан британског двора и постала војвоткиња од Сасекса. Упркос бурном односу са британским двором, Меган Маркл важи за једну од најлепших жена данашњице која радо дели савете о лепоти са другим женама.

Прочитајте још: Био је врло дрзак и смео, а увек је држао до своје речи: Да ли знате ко је био српски Робин Худ?

Управо је онда била и инспирација за уметницу Констракту која је победила на такмичењу за "Песму за Евровизију", а која стиховима песме "Ин Цорпоре Сано"(У здравом телу здрав дух) поставља питање: "Која ли је тана здраве косе Меган Маркл?"

Фризер Меган Маркл открио је тајне њене здраве косе.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Не претерујте са стилизовањем

- Једна од фризура које су мој заштитни знак јесу недовршени таласи, какве сте виђали на војвоткињи од Сасекса и многим мојим клијенткињама. То чини да коса изгледа шик и природно, да није ни претерано равна ни коврџава. Када је фризура природнија, то чини да коса изгледа здравије. Ово је одличан начин да се сакрију проблеми, попут косе која је зрела за шишање - објаснио је Џорџ Нортвуд.

Додајте волумен да би деловала гушће
 
- Добар спреј за волумен и текстуру које може да направи одличну базу за обликовање. Након што га напрскате, када направите стајлером таласе они ће бити покретљивији. Без обзира на то да ли вам је коса у добром стању, употреба производа за волумен пре прављења фризуре ће пружити илузију да је коса гушћа и здравија - каже овај фризер.

Замените пегле стајлерима

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

- Пегле за косу могу да доведу до тога да беживотна коса буде наелектрисана и да је лише природних покрета, док стајлери додају волумен и "живот" - рекао је фризер Меган Маркл.

Шишајте се редовно

-Редовно и квалитетно шишање чини косу здравијом и додаје покретљивост. Ако се шишате редовно, коса изгледа свеже, неговано и најбоље могуће - каже овај фризер.

Почастите се квалитетним маскама

- Редован дубински третман ће оживети суву косу зими - подсећа Нортвуд.

Сушите косу природно кад год је могуће

- После првог локдауна, приметио сам огроман напредак у стању косе многих мојих клијенткиња. Делом на томе можемо да захвалимо чињеници да су мање сушиле косу феном и користиле пеглу за косу јер су људи мање правили фризуре него раније. Природно сушење је одлично за здравље косе. Биће и здравија и јача, а то значи и мање сувоће и наелектрисаности - истакао је Меганин фризер.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.