· · Коментари: 0
ТРЕНД

Одмах скините ташну са рамена, јер је тако више нико не носи!

Завршена је ера "ташница", али торбе се више не носе на рамену...

1635681558_profimedija.png
Фото: Профимедија

Радите им шта год хоћете, само их немојте стављати на раме!

Прочитајте још: Ово место у вашем дому је КУТАК ОБИЉА: Ако ту будете одлагали НОВЧАНИК, призваћете НОВАЦ

Ово упозорење слободно би могло да стоји залепљено на излозима радњи које продају ташне, јер ће се оне, ове јесени и зиме, носити на све начине осим пребачене преко рамена. Најчешће се чак ни не хватају за дршке, већ се носе у руци савијеној у лакту, ухваћене за дно, пресавијене напола или припијене уз тело, као да у њима чувате највеће драгоцености овог света.

Нејаке даме не би требало да се пошто-пото труде да прате модни диктат што се тиче овог дела аксесоара, јер су махом огромне, и више подсећају на викенд путну торбу, а често и на кабински кофер, него на ташну која вам је потребна у свакодневним активностима.

Фото: Профимедија

Осим што су предимензиониране, торбе су често ушушкане у крзно или јамболију, због чега делују још веће. У белој боји вуне оне заиста из даљине пре личе на несташну овчицу која вам је одбегла из стада, па је сада враћате у тор, него на торбу.

Али, таква је мода, а на вама је да одаберете да ли ћете јој се приклонити. Модел који је такође веома присутан има дуге кожне ресе, које често додирују под кад вашу миљеницу држите за ручку.

Прочитајте још: Женска торба која привлачи НОВАЦ: Организујте је на овај начин, и привући ћете ИЗОБИЉЕ

Све су неутралних тонова, углавном у складу са остатком гардеробе, па од целе силуете највише одскачу дизајном и начином на који их носите.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.