Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Odmah skinite tašnu sa ramena, jer je tako više niko ne nosi!

Završena je era "tašnica", ali torbe se više ne nose na ramenu...

1635681558_profimedija.png
Foto: Profimedija
Oglas

Radite im šta god hoćete, samo ih nemojte stavljati na rame!

Pročitajte još: Ovo mesto u vašem domu je KUTAK OBILJA: Ako tu budete odlagali NOVČANIK, prizvaćete NOVAC

Ovo upozorenje slobodno bi moglo da stoji zalepljeno na izlozima radnji koje prodaju tašne, jer će se one, ove jeseni i zime, nositi na sve načine osim prebačene preko ramena. Najčešće se čak ni ne hvataju za drške, već se nose u ruci savijenoj u laktu, uhvaćene za dno, presavijene napola ili pripijene uz telo, kao da u njima čuvate najveće dragocenosti ovog sveta.

Nejake dame ne bi trebalo da se pošto-poto trude da prate modni diktat što se tiče ovog dela aksesoara, jer su mahom ogromne, i više podsećaju na vikend putnu torbu, a često i na kabinski kofer, nego na tašnu koja vam je potrebna u svakodnevnim aktivnostima.

Foto: Profimedija

Osim što su predimenzionirane, torbe su često ušuškane u krzno ili jamboliju, zbog čega deluju još veće. U beloj boji vune one zaista iz daljine pre liče na nestašnu ovčicu koja vam je odbegla iz stada, pa je sada vraćate u tor, nego na torbu.

Ali, takva je moda, a na vama je da odaberete da li ćete joj se prikloniti. Model koji je takođe veoma prisutan ima duge kožne rese, koje često dodiruju pod kad vašu miljenicu držite za ručku.

Pročitajte još: Ženska torba koja privlači NOVAC: Organizujte je na ovaj način, i privući ćete IZOBILJE

Sve su neutralnih tonova, uglavnom u skladu sa ostatkom garderobe, pa od cele siluete najviše odskaču dizajnom i načinom na koji ih nosite.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas