· · Коментари: 0
НЕ РАДИТЕ ТО!

Ова девојка је открила: НАДОГРАДЊА НОКТИЈУ неће их оштетити, али једна друга ствар итекако хоће (ФОТО)

Ова позната маникерка уређује нокте Ким Кардасхиан, Рите Оре и Кyлие Јеннер.

1605954087_Depositphotos_26853871_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Све више жена, без обзира на квалитет природних ноктију, одлази на надоградњу гелом или трајни лак.

Овај третман брзо је готов, а идућих 3 до 4 недеље не морате уопште да бринете о лакирању, скидању лака, маникуру... Ипак, неке жене воле да направе паузу од одласка у салон како би опоравиле своје нокте, уверене да ће их често кориштење УВ лампе и разних хемикалија уништити.

Прочитајте још: "СТАКЛЕНИ НОКТИ": Понесите овај ХИТ МАНИКИР и будите доминантне (ВИДЕО)

Маникирка Бритни Токио, која има више од 125 000 пратитеља на Инстаграму, открила је да та теорија није тачна. Маникур као такав неће уништити нокте, али једна друга ствар итекако да.

- Лакирање, надоградња гела, трајни лак... Ништа од тога неће уништити нокте као што ће то направити погрешно скидање свега наведенога. Увек говорим муштеријама да не скидају сами гел с нокта или још горе, одлепе трајни лак - саме код куће. Природни нокти се на тај начин јако уништавају - тврди Бритни која уређује нокте познатим особама попут Рите Оре и Ким Кардасхиан.

Прочитајте још: Брзо вам израсте гел или трајни лак? Овим једноставним триком НОКТИ ће поновно изгледати КАО НОВИ (ВИДЕО)

Саветује жене да трајни лак скидају следећом методом. Узмите мало алуминијумске фолије, туфере и ацетон. Туфере натопите ацетоном, прислоните на нокат и све учврстите фолијом. Држите тако отприлике 15 минута. Трајни лак би се требало да се отопи и изгули. Гел скидајте искључиво у салону код стручне особе - истакла је Токио.

- Такође, немојте гристи нокте - напомиње Бритнеy. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.