Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВАЈ КОМАД ГАРДЕРОБЕ морате имати за ПРОЛЕЋЕ 2023: Купујте моделе који никада не излазе из моде (ФОТО)

Пролећни трендови ни ове сезоне не искључују фармерице светлих боја

1681892971_profimedia-0558290512-HEJLI-BIBER.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Фармерке су ултимативни модни императив када је у питању свакодневни стил. Зато смо сигурни да свако у својој гардероби има бар два омиљена пара које „спасавају“ ствари у свим оним ситуацијама када једноставно немате времена да размишљате шта да обући.

Светле фармерке су обично погодније за топлије периоде и сунчане дане, а период који је пред нама је идеално време да их набавите. Када говоримо о дневним комбинацијама, фармерке можете комбиновати са светлим, али и тамним нијансама, а сјајно ће изгледати ако обучете основну обичну мајицу, омиљене патике или балетанке и све зачините упечатљивим мантилом или танком бомбер јакном.

Светле фармерке као идеалан избор за минималисте

Комбинација која никада не излази из моде је чисти минимализам у виду одабира елегантне беле кошуље коју предлажемо да употпуните једноставним оверисизед блејзером и омиљеним ципелама. Када говоримо о вечерњим комбинацијама, комбинујте занимљиве топове или мало сензуалније кошуље, као и корсете и поиграјте се аксесоарима како бисте комбинацији дали дашак гламура и дојма.

Што се тиче кројева фармерки, носи се све, од стандардних равних фармерки, мама фармерки, па све до популарног цулоттес кроја.  Битно је да изаберете онај модел који одговара вашој грађи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

                                   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas