· · Коментари: 0
НОКТИ

Пахуља, лампион, јелкица и још украса на новогодишњим ноктима (ВИДЕО)

Ипак идете са другарицама на дочек. Оне примећују детаље!

Не морате ићи код педикира да би средили нокте који носе празничну атмосферу.

Прочитајте још: Вежба за цело тело: Колико дуго треба да држите ПЛЕНК како би се видели резлтати

Лампион Фото: Youtube/ screenshot  20 Nails

Потребно је неколико лакова, а уколико су вам нокти лепо обликовани урадили сте пола посла.

Лак са шљокицама је кључан за ову "акцију":

Најједноставније је направити лампион на нокту који можете постићи уз помоћ налепнице, али и 3Д шљокица. Нокат прво налакирајте неутралном нијансом, а најбоље "нуд" бојом.

Прочитајте још: Хит на Инстаграму: Пикасо нокти! Брзо, лако и ПРЕЛЕПО! (ФОТО)

Лаком са шљокицама направите круг, а то се најбоље постиже танком четкицом. Када попуните лампион украсите га са неколико шљокица. Уколико имате још украса направите и летљу за лампион.

Јелкица Фото: Youtube/ screenshot  20 Nails
Од белог лака направите јелкицу

Јелкица се на нокту прави уз помоћ белог лака који се наноси танком четкицом. Направите три линијеу једном, па у другом правцу. Сваки пут то радите из супротног правца. Између нанесите линије шљокицама и, уколико имате, додајте по неку шљокицу.

Прочитајте још: Поломио се нов КАРМИН! То није трагедија, брзо по УПАЉАЧ! (ВИДЕО)

Гирланду на нокту ћете направити уз помоћ танког конца којег треба да залепите на свеже налакиран вели нокат. Уз неколико шљокица направ ићете леп украс.

Гирланда Фото: Youtube/ screenshot  20 Nails
Набавите налепнице пахуљица.

Пахуљицама можете да украсите неколико ноктију. Један налакирајте црвеним и плавим лаком, а урадите то по дужини. Чекајте да се сваки лак добро осуши. Савршену линију ћете постићи ако залепите селотејп. Када се, дакле, лак осуши залепити на средини пахуљицу и украсите шљокицама.

Прочитајте још: ДИСКО нокти у пет потеза од ЛАКОВА које сте хтели да БАЦИТЕ (ВИДЕО)

Уз помоћ лака са шљокицама наклакирајте нокат, али средњи део нокта оставите празним, јер ћете ту талепити пахуљицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.