Oglas
· · Komentari: 1
ULEŠAVANJE

Hit na Instagramu: Pikaso nokti! Brzo, lako i PRELEPO! (FOTO)

Ukoliko provodite mnogo vremena kod kuće evo predloga kako da prekratite vreme i ulepšate nokte.

1606376365_pikaso.PNG
Foto: Instagram/ screenshot paintedbycole
Oglas

Jedan, najviše dva laka dovoljna su da bi se od noktiju napravilo pravo umetničko delo!

Pročitajte još: Evo kako najbrže da skinete lak za nokte ukoliko u kući nemate aceton

Foto: Youtube/ screenshot Crist Nails

Kao i uvek, na početku pripremite nokte za ukrašavanje. Oblikujte ih u četvrtast oblik, a onda i nalakirajte belim lakom.

Nokti će biti zanimljiviji ukoliko dva nokta nalakirate drugom, ali takođe svetlijom, pastelnom nijansom. U tom slučaju ukrašavajte samo bele nokte.

Postoji dva načina ukrašavanja noktiju u "pikaso stilu":

Pročitajte još: POLOMLJEN NOKAT: Imamo odličan TRIK sa kojim možete popraviti štetu

Prvi je jednostavniji i podrazumeva trud da se pronađu stikeri sa slikama Pikasa. U tom slučaju se "pikaso ukrasi" samo nanesu na belo nalakirane nokte.

Nabavite stikere ili oslikajte sami nokte!

Drugi je malo teži, ali zanimljiviji. Tankom četkicom, koju umačete u crnu temperu, oslikajte portrete poput Pikasa. Deluje teško, ali nije. Vežbajte prvo na papiru.

Pročitajte još: Stvari koje morate IZBACITI IZ ORMARA do svoje 30-te

Pročitajte još: FANTASTIČAN EFEKAT: Evo zašto treba da stavite PASTU ZA ZUBE na nokte i kako će vam to pomoći!

Kada završite sa ukrašavanjem, premažite nokte zaštitnim slojem bezbojnog laka.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas