Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет трикова како да увек добро испаднете на фотографијама: Њих се придржавају најпознатије инфлуенскерке и манекенке

Волите да се фотографишете, али нисте задовољни како испадате на сликама? Покушајте са овим триковима!

1652170442_mateus-campos-felipe-ZKJQCWsKmPs-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Када одаберемо добар аутфит, одемо на важан догађај или просто се осетимо изузетно лепо, желимо да овековечимо тај тренутак. Али, често имате утисак да сте испали другачије од онога како сте замишљали. Чини вам се да сте знатно лепши у огледалу него на слици?

Многи познати модели, манекенке и инфлуенсерке које прате милиони откриле су шта то слике чини знатно квалитетнијим и бољим. Покушајте са овим триковима па упоредите слике са онима од пре!

Прочитајте још: ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

1. Расвета

Добро осветљење кључ је сваке добре фотографије. Можете изгледати савршено, али ако је светлост у просторији или напољу лоша, ваша перфектна шминка, фризура или аутфит просто неће доћи до изражаја. Треба да избегавате светлост која допире одозго, будући да ствара не тако лепе сенке. Поред тога, избегавајте и светлост која допире одоздо, али и оне флуоресцентне зраке. Идеално би било да одаберете природну светлост и сликање у време изласка или заласка сунца.

2. Држање

Избегавајте сваку крајност - са превише опуштеним ставом или војничким држањем нећете добити добру фотографију. Потрудите се да опустите и забаците рамена и да суптилније истакнете струк и позадину. Баш као Џиџи Хадид.

Прочитајте још: Како из седе косе да вратите своју природну боју? Важно је реаговати ОДМАХ

3. Покрет

Класично позирање и стајање као кип на фотографијама тотална су грешка. Многе инфлуенсерке праве се да ходају напред-назад испред објектива јер знају да ће тако добити много лепшу слику. Рецимо, ако избаците и истакнете једну ногу, издужићете фигуру, без обзира да ли седите или стојите.

Ако не знате шта са рукама увек их можете ослонити на торбицу, шољицу кафе или провући кроз косу.

4. Експресија на лицу

Много ћете лепше испасти на сликама уз благи смешак или полуотворене усне. За заводнички поглед, подигните обрве и избегавајте сувише озбиљне фацијалне експресије.

Прочитајте још: Мучи вас опуштена кожа на појединим деловима тела? Ево које вежбе треба да радите и коју храну да конзумирате

5. Угао 

Истина је да ништа се не може постићи преко ноћи и ођедном. Вежбајте испред огледала, тражите углове који вам највише одговарају, пронађите позу у којој долазе до изражаја све најлепше на вама. Не постоји један угао под којим сви испадну добро, зато пронађите свој.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas