Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БЕСМРТНИ

Спој РЕНЕСАНСЕ и модерног: Како би нека од највећих имена садашњице изгледали у нека давна времена?

Портрети познатих у ренесансом издању какве их никада нисте видели до сада

1667299555_Ri.jpg
Фото. Профимедиа
Oglas


Портрети или путовање у прошлост- на овај начин дигитални уметник Кјес ствара оригинална дела, и презентује их на друштвеним мрежама.

Ријана, Бијонсе и супруг Џеј Зи су међу звездама које је Француски уметник Кјес овековечио на сликама,
техником уље на платну. У серији радова, који укључују портрете Мик Џегера, Адел и Ејми Вајнхаус, познати су приказани обучени у ренесансну гардеробу, и изгледају као дела која су скинута са зида неке познате галерије или музеја.


Сликари су од давнина радили за важне или богате људе, израђујући им по поруџбини обично самосталне или групне портрете, често породичне. Неретко у природној величини, портрети су обично стављани у масивне и богате рамове, како би показали моћ и новац.

Прочитајте јошНикад провокативнија: Џенифер Лопез фотографијама из кревета у неглижеу запалила друштвене мреже (ФОТО)

Дигитални уметник Кјес, је тако на једном од својих последњих радова представио ренесансну Ријану, која је недавно објавила нову песму ''Подигни ме'', за филм ''Ваканда заувек: Црни пантер''.

 

Господин и госпођа Картер- Џеј Зи и Бијонсе, представљени су како и доликује, као племићки пар како стоје једно поред другог. Они иначе важе за ''краљевски пар'' у музичкој индустрији: моћни, богати, популарни и иновативни.

 

Краљица попа, Мадона, представљена је у нешто млађој верзији, као дама са шеширом и бисерном огрлицом.

 

Мик Џегер делује као члан неког ренесансног двора, озбиљног лица и интензивног погледа.

 

Музика и таленат Ејми Вајнхаус су заувек ушли у историју, а њена ванвременска појава и аутентичност потпуно се
уклапају у дело на ком је представљена.

 

Прочитајте јошДанас је 1.11. и доноси "магичан" низ бројева: Замислите жељу и покрените се


Прелепа слика на којој је Адел представљена као средњовековна уметница са седим власима и цветом у коси,
у зелено-белој хаљини.

 

Мајк Тајсон представљен је као племић у зеленом капуту, са кожним рукавицама, са све препознатљивом тетоважом на лицу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

 

                                      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas