Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

ПИСТЕ СУ ОДЛУЧИЛЕ: Плетена одећа осликана "СВЕМИР" ТЕХНИКОМ је најмоћнији начин да се утоплите! (ФОТО)

Ове јесени украдите пролећни тренд за 2022. годину.

1633431393_pjimage--6-.jpg
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/ Бевза спринг 2022/Јонатхан Симкхаи спринг 2022
Oglas

Увек постоје макро трендови који украшавају пролећне писте - мини поруб, изрези и веселе боје. Али то су ти микро-трендови који постављају сваку сезону и годину одвојено. За пролеће 2022. видимо панталоне са спуштеним струком, али још свежије је присуство плетива у свемир техници.

Прочитајте још: Све на овим Версаце ципелама је ДЕМОДЕ, а свет је полудео за њима - Јелена Карлеуша и позната блогерка су их ОДМАХ КУПИЛЕ! (ФОТО)

Одећа обојена свемиром

То је техника у којој се једно предиво боји у две или више боја које се понављају по целој дужини предива. У зависности од тога колико се боја користи, добијена боја може добити разне варијанте.

Појава овог плетеног тренда доказује стару изреку да велики умови мисле исто; овог месеца моде Ецкхаус Латта, Јонатхан Симкхаи, Бевза, Миссони и Пхилосопхy ди Лорензо Серафини били су међу маркама које су се за своје колекције наслониле на плетиво осликано свемиром. Иако њихове визије варирају од пуловера до хаљина, једногласно је да је сваки изглед хладан колико и топао.

Иако ће свемирски обојен изглед бити спреман за полетање на пролеће, на тржишту постоји много јесењеих и зимских варијанти овог тренда. Од хаљина до пуловера и панталона до кардигана, сада купујте ове предмете обојене свемиром.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas